Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Brandgang/poort
Naam: W Snel, van VVE WOGNUM1 (datum: 12-09-2023 22:29)

Mag een elektriciteitsbedrijf de stroom zomaar afsluiten? Welke wettelijke verplichtingen zijn er voor brandgangen? Sinds twee weken brand de verlichting van 3 portieken niet meer en de brandgang ook niet. Eneco zegt dat alles in orde is?
Met vriendelijke groet,
Vz,VVEWognum1,
W Snel
Reageer
Re: Brandgang/poort
Naam:
Alfred (datum: 12-09-2023 23:38)

Wat zegt uw elektricien?
Re: Brandgang/poort
Naam:
Leon (datum: 13-09-2023 08:22)

Het lijkt me sterk dat de energieleverancier daar iets mee te maken heeft. Dergelijke verlichting zal geen eigen hoofdaansluiting hebben maar wordt centraal aangestuurd (indien eigendom gemeente) of heeft een koppeling naar het eigen gebouw (de meterkast). Dus als het eigen verlichting betreft, wat voor de portieken het geval zal zijn lijkt me, dan zou ik eerst eens in de centrale meterkast kijken of daar niet een groep of aardlekschakelaar omgezet moet worden. Of mogelijk heeft de tijdklokschakelaar het begeven.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl