Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Isolatiefolie verkeer
Naam: Veronika (datum: 01-07-2023 07:14)

Goedemiddag,

Ik zou u graag een niet-standaard vraag willen stellen. Vorig jaar heb ik een 2e verdieping laten bouwen in mijn woning. Achteraf gezien bleek dat er een grove fout was gemaakt door de aannemers. De bovenste laag van de folie was niet correct geplaatst. Dit had volgens het architecten plan een dampdoorlatende folie moeten zijn, maar het tegenovergestelde is geplaats in mijn woning, namelijk een dampremmende folie..in combinatie met tweede folie die van binnen geplaats en die ookdampremende is -wordt dichte spou gecreŽerdtussen de 2 folies . Op het moment dat dit boven water kwam werd bij verteld dat het dak(panelen) en de bovenste laag van het multiplex geopend moest worden zodat de folie vervangen kon worden voor wťl de juiste folie. Als dit niet gebeurd zal over 3 Š 4 jaar het huis volledig onder schimmel komen te zitten waardoor het huis skelet (balken) gaat rotten en in elkaar kan storten. Dit zou dus komen door precies de verkeerde werking van de folie.
Als het om een ombouw zou gaan om dit probleem op te kunnen lossen, zou het om een trapezium vorm ombouw gaan; de zijkanten en eventueel de gevels. Dit is erg vuil werk en ik ben zelf opzoek naar een minder traumatische (en minder dure) oplossing van dit probleem doordat mijn budget vrijwel op het minimum is nu door de verbouwing. De huidige aannemer die de fout had gemaakt lokt alleen ruzie uit en wil niks oplossen. Een rechtbank is ook geen optie in dit geval...

Alvast bedankt voor uw advies,
Veronika

Bijlage: IMG-20220708-WA0017_1.jpeg Reageer
Er zijn nog geen reacties op deze vraag aanwezig.

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl