Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Rookgasfvoerkanaal
Naam: Tara (datum: 10-09-2021 20:41)

Onze buren hebben ook zon rookkanaal dicht tegen onze perceelgrens staan. Weet iemand hoe dicht op de perceelgrens dit mag zijn? Houtje touwtje constructie Het betreft een Buitemwandige pijp die met lijnen ook vast is gemaakt aan ons huis. Ons huis bevindt zich in het centrum.

Bijlage: F4341306-DA4B-4EBD-A4B4-9745A8A0A247.jpeg Reageer
Re: Rookgasfvoerkanaal
Naam:
Thomas (datum: 10-09-2021 21:35)

Check eerst even bij de gemeente hoe dit is getoetst in de vergunningsaanvraag t.a.v. de plaats van de afvoer en de constructieve veiligheid.

Groot kans dat er geen vergunning is aangevraagd, gemeente kan de buren dwingen dit te regelen. Indien wel een vergunning is aangevraagd, dan kun je binnen 6 wk bezwaar maken en deze punten inbrengen. En anders even navragen bij de gemeente hoe deze punten zijn getoetst, c.q. dossier inzien.
Zie afdeling 3.8 bouwbesluit.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl