Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: omgevingsloket
Naam: Thom (datum: 03-03-2021 14:07)

Wij dienen al jaar en dag aanvragen voor het bouwen bij het omgevingsloket in. Bouwaanvraag ingediend in juli 2019 en in oktober 2019 vergunning verleend. Door ziekte opdrachtgever is de bouw met jaar opgeschoven. Nu moeten er aanvullende gegevens worden ingediend zoals de prefab vloeren. Echter nu is het project uit het omgevingsloket verwijderd. Waar laat ik nu deze aanvullingen op de aanvraag omgevingsvergunning? In het verleden werd er vermeld dat dit zou kunnen gebeuren en je kon daarop reageren. Nu buiten mijn medeweten om gebeurt. Waar laat ik nu deze bescheiden. De gemeente zegt dat dit in ieder geval niet hun probleem is. Hoe nu veder.

Reageer
Re: omgevingsloket
Naam:
pino (datum: 03-03-2021 15:59)

normaal gesproken mail je het dan rechtstreeks naar de inspecteur van de gemeente en zorgt hij zij dat het in het dossier komt.

rare reactie van de gemeente had je de schoonmaker aan de telefoon?Re: omgevingsloket
Naam:
Leon (datum: 03-03-2021 16:04)

Als je regelmatig met het OLO werkt dan weet je ook dat men met regelmaat de boel opruimt. De eerste paar keer werd dat keurig per mail aangekondigd (dat was al ruim voor 2019 dus nieuw is het niet), tegenwoordig is dat een doorgaand proces en staat dat gewoon groot in beeld bij je projectenoverzicht.

Verder zijn er volgens mij genoeg oplossingen te bedenken om constructiegegevens bij een gemeente te krijgen. Veel gemeenten staan toe om dat naar een speciaal e-mailadres te sturen (omgevingsloket@demooistegemeentevannederland.nl of zoiets). Zeker in dit geval lijkt mij dat een hele mooie oplossing. Gewoon even overleggen dus. Mocht dat echt niet kunnen, dan kun je eventueel nog overwegen om een nieuw project aan te maken, daar het oorspronkelijke aanvraagnummer van de vergunning in te vermelden, bijlagen te uploaden en vervolgens de aanvraag openstellen voor het bevoegd gezag (dus NIET indienen). Er is volgens mij genoeg te verzinnen...
Re: omgevingsloket
Naam:
Roel (datum: 17-03-2021 12:09)

Even naar het algemene info@..... nummer mailen en zaaknummer erbij zitten. Moet dan vast goed komen
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl