Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: erfafscheiding
Naam: jan zomer, van zomerzonwering (datum: 05-11-2017 18:31)

mijn buren hebben coniferen van 2 m hoog voor de rooilijn staan en staan op de erfafscheiding deze coniferen zijn niet van mij de wortels groeien wel 3a4 meter op mijn grond ze halen het zon licht weg en al mijn struiken en planten gaan dood mag dit en wat kan ik hier tegen doen jan
Reageer
Re: erfafscheiding
Naam:
rr (datum: 05-11-2017 22:43)

Om te beginnen maakt het gebruik van leestekens een bericht duidelijker,

Overleg eens met de buren.
Re: erfafscheiding
Naam:
Leon (datum: 06-11-2017 08:50)

Strikt genomen moet beplanting een halve meter uit de erfgrens staan, tenzij onderling anders is overeengekomen. Je geeft aan dat ze voor de rooilijn staan, ik neem aan dat het dan om een voortuin gaat? In dat geval zou je ook eens bij de gemeente kunnen informeren wat de plaatselijke eisen hieromtrent zijn. Al is het inderdaad aan te bevelen om als eerste stap gewoon eens met de buren te overleggen en jouw kant van het verhaal uit te leggen. Waarschijnlijk hebben ze geen idee van de overlast die jij ervaart.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl