Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: vrije hoogte horecagebouw
Naam: Harry Kraaijeveld, van Sterner Projectmanagement (datum: 17-12-1999 10:54)

In welke norm worden de eisen van een vrije hoogte aan een horecagebouw en/of kantineruimte omschreven.
Wat is deze vrije hoogte.
Reageer
Reactie: vrije hoogte horecagebouw
Naam:
Adrie Holtzer , van BABH Bouwadviesburo A.Holtzer (datum: 20-12-1999 21:12)

De hoogte van een lokaliteit met de gebouwfunctie van horeca-gebouw moet voldoen aan art. 214 van het bouwbesluit, zijnde minimaal 2,4 m (indien benoemd als verblijfsgebied door de aanvrager) en indien voor de lokaliteit een aanvraag wordt ingediend in het kader van de Drank- en horecawet dient deze lokaliteit eveneens te voldoen aan de inrichtingseisen hiervoor; deze noemt een hoogte van minimaal 2,6 m.

Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl