Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: overkapping
Naam: dompie (datum: 09-05-2007 21:44)

Dacht dat ik op bouwvergunningen goed gelezen had dat je een overkapping mocht neerzetten zonder vergunning, nu hebben we dus een overkapping gemaakt en word als illegaal bouwwerk gezien.
Het gaat om een losstaande overkapping NIET aan een huis maar bij een tuinhuis.
De overkapping heeft gelukkig de storm van 18 januari overleefd dus hij is wel stevig, maar is er een mogelijkheid om dat zware ding toch te mogen laten staan

Bijlage: 20 dec 2006 (9).JPG Reageer
Re: overkapping
Naam:
J. Bolte , van Yacht (datum: 09-05-2007 23:40)

heb je een aanschrijving gehad van de gemeente hiervoor? Kijk eens wat daarin staat. Het betreft een illegale situatie, dus er zijn twee mogelijkheden. Weghalen of legaliseren. Of dat laatste mogelijk is weet ik niet, maar wanneer ze je in de brief vragen een bouwaanvraag in te dienen mag je ervan uit gaan dat ze onderzocht hebben of die haalbaar is.

Vraag dat nog even goed na bij de gemeente, ze slaan namelijk nogal een flater wanneer blijkt dat jouw verplichtte bouwaanvraag helemaal nooit haalbaar is geweest. Dat zou burgertje pesten zijn.

Duidelijkheid boven alles.

Of iets 'mag' kun je terugvinden in het bestemmingsplan van je gemeente.
Re: overkapping
Naam:
dompie (datum: 12-09-2007 12:00)

Om maar geen slapende honden wakker te maken hebben we afgewacht tot er nog bericht kwam van de gemeente maar tot op de dag van vandaag 12 september niets gehoord
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl